Vloering

Een tegel, zowel op de vloer als tegen de muur is makkelijk in onderhoud en bovendien zeer mooi. Hier staat uiteraard wel tegenover dat de plaatsing door een expert dient te gebeuren. Anders zouden uw mooie tegels al snel kunnen omgetoverd worden in een waar afschrikmiddel en waarschijnlijk is dit niet de bedoeling. Wanneer u van plan bent om een nieuwe vloer of faience te plaatsen is het altijd handig professioneel advies in te winnen. Op die manier komt u te weten wat de daadwerkelijke plaatsingstijd zal zijn en of u al dan niet meteen kan overgaan tot plaatsing of u eerst de muren moet egaliseren of een bestaande vloer moet verwijderen.

Kies daarom voor B&L Projects om u bij te staan bij al deze werken. Vakkundig advies en een perfecte klantenbegeleiding zorgen ervoor dat u de juiste keuze zal maken en garanderen u bovendien jarenlang plezier.

• Betegelen (Portugese wandtegels, keramische tegels, porseleinen tegels, marmer, natuursteen, mozaïeken, Hollandse witjes, Mexicaanse, Marokkaanse, Spaanse tegels etc.)
• Laminaat plaatsen
• Elektrische vloerverwarming aanleggen
• Vloer egaliseren